Yeni Malatyaspor, Pazar günü saat 13.30’da karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Süper Lig’de geride kalan 5 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak, 5 puan toplayan ve 15.sırada yer alan Yeni Malatyaspor, ligde 4 puanla 19.sırada bulunan Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Yarın saat: 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ile Ankara Mehmet Cem Satman yapacak. Karşılaşmada, Turgut Doman ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.
Yeni Malatyaspor Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde hazırlıklarını tamamlarken Adem Büyük ve Issam Chebake’nin dışında sakat futbolcu olmadığı öğrenildi. Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ifade eden Hamzaoğlu, “galibiyet alarak tırmanışa geçmek istiyoruz. Takımıma güveniyroum iyi bir hava yakaladık ve kazanacağız” dedi. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek de yapılan çalışmaları izleyerek “kazanarak tırmanışa geçeceğiz. Her hafta daha iyi oluyoruz” diye konuştu.
Karşılaşmayı az sayıda seyirci de izleyecek. Localarda 6’şer seyirci bulunacak. Protokol ve basın mensupları da karşılaşmayı izleyecek.
Haftanın maç programı şöyle: